eConnect: real-time opvolging vanuit uw eigen backoffice software, of als dienst naar uw klant!

Real-time opvolging vanuit uw eigen backoffice software, of als dienst naar uw klant!

Het eConnect platform, die zowel functionaliteit biedt voor het multi-level delen van orders, als het telematica onafhankelijk monitoren van uw shipments biedt graag bijkomende functionaliteit om de integratie of het extern monitoren van deze opdrachten nog éénvoudiger te maken.

Ons platform zorgt er vandaag voor dat u alle events die door en voor een shipment getriggerd worden kan integreren in uw eigen backoffice applicaties, of heel overzichtelijk en gedetailleerd via de eConnect portal kan consulteren.

Maar, integratie is meestal een tijdsintensieve job of uw klant vraagt ook om op éénvoudige wijze de ladingen die u voor hem behandelt éénvoudig te kunnen opvolgen.

Dit kan met eConnect! Voor elke shipment die u met onze control tower opvolgt, kan u éénvoudig onze schermen integreren of delen met uw klant of een andere partij die bij het shipment is betrokken.

Monitoring control tower

Op die manier was integratie nooit zo éénvoudig, en biedt u ook op éénvoudige manier een grote meerwaarde naar uw logistieke partners of klanten.

Meer informatie over eConnect, klik hier!